Adidas и Stella McCartney: пролетна колекция

И този сезон Adidas продължава съвместната си работа с дизайнерката Стела Макартни.

Новата пролетна колекция е свежа и оригинална. За новия сезон Макартни си е поставила за цел да направи спортното облекло с парти цветове – и е успяла. Дизайнерката е черпила вдъхновение от летните пейзажи и е създала серия в пастелни и металически нюанси. Дизайнерският екип на Adidas не е вложил усилията си единствено във вида на дрехите. От марката ни представят нова технология, която обещава да подобри тренировките.

Swim серията балансира нуждите на женското тяло по време на плуване, докато в същото време осигурява защита от водата. В серията са включени както бански костюми, така и аксесоари за море и сърф като калъф за очила, чанта и ключодържател.

Серията Running, предвидена за бягане, внася свежест с пастелни цветове и флорални мотиви, като в същото време Climacool технологията се грижи за хидратацията на кожата, като отвежда изпотяването по специални канали, оставяйки кожата чиста и хладна. Специални са обувките “Diorite adizero”, дизайнът на които е с цел да осигурят по-добро сцепление и отпимална тяга.

Със стилни цветови комбинации се завръща и серията за йога Yoga Studio. Тя включва макси тениски и ватирани якета, жилетки с ярки металически и леопардови принтове, както и шорти.

Дрехите са подсигурени с технологията Climalite, за да бъдат удобни и функционални дори по време на екстремна тренировка. 
Тази година Adidas by Stella McCartney пуска и сетове и рокли за тенис, които ще бъдат носени от Каролина Вожняцки и Андреа Петкович на Australian Open. А самата Вожняцки споделя, че нейните любими тенис обувки и за тренировка, и за състезанията, са Sebellica от тенис серията на Adidas.

Виж още:
Боти с ресни като на Джесика Бийл
Какво е модерно да носиш на пистата?
Горещ тренд: цветни маратонки