Жизел сваля дрехите за специална корица на VOGUE

40 години VOGUE Бразилия, 20 години на модния подиум за най-известния бразилски модел – и това ако не е повод за специална корица!

Жизел Бюндхен и списанието празнуват заедно тези забележителни цифри с красива черно-бяла корица, на която Бюндхен позира гола. Това разбира се не е първия път, в който супермоделът се снима без дрехи за модната библия. Този път Жизел е заснета от Inez & Vinoodh и освен черно-белия кадър на корицата има само златните букви на VOGUE 40 и G 20. 
“Когато се появи идеята да направя нещо специално, за да отбележа моята 20-годишна кариера и 40-тата годишнина на VOGUE, знаех, че не искам да е свързано само с модата. Исках да покажа нещо друго, нещо, което е част от мен самата,” споделя Бюндхен в интервюто си към списанието. 
 
Само преди две седмици Жизел сложи край на кариерата си на модния подиум, но по думите на пиара ѝ, тя ще продължи да се появява ексклузивно за различни марки и да участва в други проекти, свързани с модната индустрия. По-късно се оказа, че Бюндхен всъщност се е “пенсионирала” единствено от ревютата в Бразилия, но не стана ясно дали ще продължи да участва в ревюта на седмиците на модата в Париж, Милано или Лондон.