Защо обожаваме стила на бременната Натали Портман

Без съмнение едно от най-коментираните събития на престижния филмов фестивал във Венеция беше появата на Натали Портман. 

И не само защото актрисата беше там, за да представи двата най-нови филма със свое участие “Джаки” и “Планетариум”. Натали избра именно червения килим на форума, за да обяви, че със своя съпруг Бенджамин Милпие очакват своето второ дете. И го направи с финес, появявайки се в разкошна бяла рокля с марка Dior, подчертаваща нарастващото й коремче.

От тогава видяхме Натали на още няколко бляскави събития, на които френската модна къща беше основният й избор за тоалет. Освен на Dior, актрисата често залага на рокли с марка Valentino и Prada. Не й липсва и вдъхновение от Джаки Кенеди – роля, с която впечатли критиците не само във Венеция, но и в Торонто, и която почти сигурно ще й донесе номинация за “Оскар”.

Проследяваме стила на бременната звезда и с нетърпение очакваме сезона на наградите, по време на който сме сигурни, че ще видим Натали в целия й блясък! (Снимки: Profimedia)