Защо харесваме новата жена до Том Круз

Новата жена до Том Круз е магнетична и стилна, но няма нищо общо с типичната холивудска красавица.

Не, не говорим за поредната дама, която е успяла да открадне сърцето на актьора, а за екранната му партньорка  в “Мисията невъзможна: Престъпна нация”. Ребека Фъргюсън се присъединява към Круз в петата част от популярната екшън поредица, за да докаже, че и жените могат да сритат задниците на лошите, когато стане наложително. 
Персонажът на Фъргюсън не се изявява като “Бонд момиче”, което е в кадър само за да разкрасява обстановката. Илса е таен агент, който работи наравно с Итън Хънт (Круз). Том Круз споделя, че е истинско удоволствие да се работи с нея. „Камерата я обожова, както и целият екип“, каза Том в Лондон. В първия ѝ работен ден тя скача от покрива на Виенската опера. И след това не спира с каскадите. 


Това е първата голяма холивудска роля за шведската актриса, а тя вече успя да ни докаже, че за нея има специално място под светлината на прожекторите. Премиерите на “Мисията невъзможна: Престъпна нация” ни послужиха и за пример, че Ребека може да ни изненада и по отношение на стила. Само вижте тоалетите ѝ на Elie Saab и Diane Von Furstenberg, с които се появи съответно на премиерите във Виена и Лондон. Ще я следим с интерес!

“Мисията невъзможна: Престъпна нация” е по кината, IMAX и 4DX от 31 юли и предпремиерно от 29 юли 
Снимки: Forum Film Bulgaria 

Какво трябва да знаете за звездите от “Игра на тронове”!
Какво да четем през юли? Нашият избор от нови заглавия на пазара