Заложете на спорта с H&M

H&M разширяват избора от спортни облекла, предлагайки нова колекция, която акцентира върху кройката, функционалността и представянето на моделите. 

Колекцията е разработена съвместно с професионални спортисти от шведския олимпийски отбор, които имат за задача да тестват качеството на дрехите и дали са подходящи за изискванията за спорт. 
„Когато участваме в състезания, е изключително важно с какво точно сме облечени. За нас бе фантастично преживяване да помогнем със съвети при създаването на тази нова, разширена колекция H&M Sport. Основната ни цел бе да проверим кройката, функционалността, представянето и удобството на дрехите за спорт. Моделите от новата колекция H&M Sport ще помогнат на всеки да постигне максимални спортни резултати“, казва шведската плувкиня и олимпийска медалистка Терезе Алсхамар. 
Колекцията ще се предлага в избрани магазини на марката по цял свят и включва модели за мъже, жени и деца, подходящи за разнообразни спортове и съобразени с изискванията на всеки от тях. В колекцията ще откриете якета за бягане, ветроустойчиви и водоустойчиви, спортни екипи, тишърти, поларни якета, спортни сутиени, шорти за тенис и много други. 
Летящ старт за първия магазин на H&M на “Витоша”
Изабел Маран за H&M: “Аз съм дизайнер, който обича предизвикателствата!”
Цветът на 2014 е “искряща орхидея”