Втора порция с най-интересните визии от Met Gala 2017

След като ви показахме тоалетите на част от звездите, присъствали на снощния бал в музея Метрополитан, сега продължаваме с останалите.

Met Gala е повод за множество дизайнери да покажат по-нестандартни и откровено смели тоалети. Билетите за галата струват над 25 000 долара, а творците понякога плащат до 250 000 долара за цяла маса, в зависимост от това колко звезди искат да поканят. В допълнение към това, роклите често се създават специално за моделите, актрисите или певиците, които ги носят.

Според модните хроникьори, Риана за поредна година е най-добре облечената знаменитост, която не се свени да заложи на тоалет изцяло по темата на събитието. И тъй като този път тя е посветена на Comme des Garçons и дизайнерката Рей Кавакубо, Рири избра майсторски структурирана рокля във флорални мотиви, създадена именно от модната къща.

В авангардни и ексцентрични тоалети видяхме още Ники Минаж, Джанел Мона, Криси Тийгън и Ашли Греъм. Всички тях, както и останалите визии на присъстващите, ще видите в галерията! (Снимки: Profimedia)