Вече има есенни слънчеви очила

Слънчевите очила не са първият аксесоар, който ни идва наум, когато стане дума за гардероба ни през есента. 

Оказа се обаче, че един модел е успял да влезе под кожата на модни блогъри и редактори, а повечето от тях са готови да му дадат короната за must-have елемент във всяка визия за студеното време. По време на седмиците на модата в Лондон и Париж през миналия месец очилата на Loewe от колекция есен-зима 2015 се превърнаха в street style звезди, а Пърниел Тейсбак от Look De Pernille им отдели специално място в своя блог. 
Снимки: Look De Pernille 
“Исках да ги имам още откакто ги видях в Париж миналия сезон! От известно време се сдобих с тях и ги нося почти всеки ден,” пише Тейсбак 
Моделът на Loewe носи името “Filipa” и се отличава с едва забележим животински принт на рамката и преливащи стъкла. На модния подиум очилата бяха съчетани с характерните за бранда предложения, но в ежедневния стил за тях важи правилото “по-малкото е повече”. Тоест, ако искате един такъв чифт очила да изпъкне, трябва да пестите от аксесоарите и да изградите тоалета си около тях, основно от изчистени дрехи с класически линии. 







Снимки: Loewe, Look De Pernille 

Пърниел ги е съчетала с монохромна визия, оставяйки очилата да са единствен аксесоар, който веднага привлича погледа. И макар леопардовият принт да е достатъчно интересен сам по себе си, той е стилно представен, за да могат очилата да се впишат дори в по-официално облекло или пък да се съчетаят с друг мотив.