В случай че морето ви липсва…

Тази година на мода е качеството.

Навън времето ту ни изкушава да излезем, ту ни дава още причини да си останем вкъщи, а ние продължаваме да си мислим кога пак ще можем да зърнем морето.

И с тези мисли се изкушаваме да се подготвим за лятото още от сега, за да си доставим малка доза щастие по време на карантината.

Ако и вие сте на подобна вълна, четете надолу какви ще бъдат водещите тенденции сред банските тази година.

На първо място идва качеството

Пандемията ни научи колко важно е да не прахосваме парите, а и времето си, в неща, които няма да ни бъдат полезни за дълго. Затова е важно да подбираме качествени материи от марки, които са се доказали на пазара.

Семпли дизайни, но никога скучни

Тази година никой няма намерение да облича бански, който ще остави неприятни следи по тялото, когато останем на слънце малко по-дълго. Класическите кройки са на мода, но в комбинация с интересни принтове, които повдигат настроението и самочувствието.

Горещ тренд отново са флоралните елементи, заедно със стратегически поставените шарки, които оформят фигурата.

Удобство и сексапил в едно

Който се добере до плаж или басейн тази година, няма да иска да губи време да се притеснява дали всичко е на мястото си. Затова и моделите, които осигуряват желаното удобство, но и придават секси излъчване са на почит.

Едно добро място да започнем търсенето на подобен модел бански е сред колекциите на Lisca, които отново ни очароваха с новите си предложения.

В банските им намираме перфектното съотношение от изтънчена женственост, сексапил и удобство. Те са създадени от бързосъхнещи материи, сред които има и модели, изработени от еко влакна, а кройките им са стилни и практични с дебели презрамки за допълнителен комфорт и оформящи тялото елементи.

Откъм вариантите за принтовете има по нещо за всяка жена – за феновете на минимализма марката предлага красиви едноцветни модели, а за тези, които искат да не останат незабелязани на плажа, има много цветни и пъстри предложения, включително в неонови нюанси.

За още морско вдъхновение разгледайте кадрите в галерията, а за покупки и повече информация, можете да посетите сайта на Lisca.

Fashion Gallery