В добра компания

MaxMara: обичаната марка за вълнуващ и непреходен стил

През тези 20г. MaxMara се наложи като лична униформа на дамите с осъзната женственост, сила и увереност. Изключителното модно съдържание и съответствие на категориите – цена, носимост, майсторска изработка и иновация, се превърна в избор и символ на социален статус за жените, които оценяват достойнствата на бранда и откриват идентичността си чрез богато разнообразие от колекции, предлагащи цялостни визии за всеки момент от деня.

Оазис в сърцето на града радва почитателите на Max Mara

Българската аудитория на MaxMara е от дами, които харесват вълнуващ и непреходен стил, синтез на идеи, класика, превърната в модерност, практична елегантност и функционална простота. Двадесет години те градят идентичността си с изразните средства на световния топ бранд – палта икони, power dressing и вечни модели.

Фокус есен/зима 2018

Вълнените палта, пищните драперии, леопардовите принтове, ситното сиво райе, ресните, тоновете камел и ярко розово и разбира се, главното действащо лице на сезона – палтото Teddy Bear.

Мечешка прегръдка

Иън Грифитс се връща към архива на модната къща, за да преоткрие богатите палта Teddy Bear. Те се появяват на бял свят през 80-те, създадени от плюш от висококачествени нишки – първоначално разработен в Германия за изработване на луксозни плюшени играчки.

Грифитс работи усърдно заедно с италиански производител, за да създаде отново забравената технология за изработка на уникална материя от изкуствена кожа от чиста камилска вълна на базата на коприна.

Сред почитателите на Teddy Bear са Ким Кардашиян, Роузи ХънтингтънУайтли , Хайди Клум, Карин Ройтфелд и Рита Ора.

Световните знаменитости превърнаха палтото Teddy Bear в обект на желание, а в България MaxMara представи специалното събитие Teddy Mania, посветено на луксозните връхни дрехи. В ексклузивната презентация на колекция есен/зима 2018, то бе основен акцент.

Мигновено грабна вниманието, представено в няколко цвята – бежово, розово и с животински принт. Под светлините на бутика на ул. „Съборна“ 4 култовото палто Teddy Bear оживя, одухотворено от клиентките на италианския бранд в България.

MaxMara стартира своя път в България през 1998 г., доверявайки се на предприемаческата креативност на ексклузивния си представител – MDL и г-жа Илияна Алипиева (президент на компанията).

 

Fashion Gallery