Тя е на 60 години, по бански и е великолепна!

Много вероятно е вече да сте виждали снимки на прекрасната Ясмина Роси, а сега последната й кампания ще ви накара отново да се влюбите в увереността, красотата и духа на тази 60-годишна дама.

Ясмина работи като фотограф, но също и като модел. Най-новата кампания с нейно участие е за бански на марката Land of Women.

На снимките Ясмина позира с незабележим грим и в семпъл цял бански в бяло, подчертаващ собствената й индивидуалност и благородното й излъчване. Като типична французойка, Роси умее да носи годините си с достойнство, грижи се всекидневно за себе си и не смята, че животът свършва, когато се появят първите бръчки. А снимките й ни направиха деня – насладете им се и вие!

“Това е една жена, която излъчва здраве и виталност, “ коментират създателите на кампанията. “Нашата колекция е за жената, която живее добре, която е пътувала, която притежава увереност и забележителен интелект – и точно това е уловено в снимките.”

Самата Ясмина казва, че винаги се е хранела органично, “много преди това да стане модерно”. Всяка седмица тя освежава кожата си със скраб от зехтин и захар, спортува всеки ден, както и всеки ден задължително изяжда по едно авокадо.