TOMMY JEANS ни впечатлява с нова DENIM PROGRESSED колекция

Tommy Hilfiger, представляван в България от SARKK SA, представи новите попълнения от линията Denim Progressed на TOMMY JEANS. Моделите в колекцията черпят вдъхновение от хип-хоп корените на бранда, запазвайки фокуса върху денима в основата си.

Кадрите от кампанията са заснети на фона на Ню Йорк и улавят духа на града, който никога не спи: от енергичното остроумие до смелостта, характерна за бетонената джунгла street style.

Фотографът Ник ван Тим и видеографът Бен Фицджералд ни развеждат из обичайните за нюйоркчани места за срещи като баскетболните игрища, скейт парковете, обществените перални, жилищните блокове и магазините, за да ни покажат моделите на бранда в естествената им среда.

Широки силуети, хип-хип и Ню Йорк: Част от ДНК-то на TOMMY JEANS

Новата колекция на бранда за линията Denim Progressed е насочена към прилагане на устойчиви практики при производството на деним модели. Нестандартните дизайнерски решения примесени със съвременни широки пропорции дават силна заявка за модерният начин на себеизразяване, на фона на неспиращия устрем на бранда към бъдещето.

Независимо дали денимът ще бъде със свободен силует, права кройка, микро пола или оувърсайз бомбър яке, широката гама от дънкови модели продължава да играе ключова роля за предоставянето на креативно поле за себеизразяване.

Ключови модели в колекцията са дънките Aiden за мъже и Daisy за жени

При Aiden имаме оувърсайз силует, докато при Daisy талията е ниска, а крачолите са широки. По този начин TOMMY JEANS правят реверанс към своето емблематично наследство.

В допълнение към вечните деним модели са ветровката Chicago, както пуловерите и тениски с графични елементи, вдъхновени от стрийт културата.

Моделите на TOMMY JEANS са налични в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center.

Hero Slider