The Cool Stuff: Два различни стила от Алисия Викандер

Отдавна не бяхме виждали Алисия Викандер на червения килим. За щастие, красивата шведска звезда се завръща, за да промотира филма “Earthquake Bird”.

Оригиналният подход на Алисия към модата си е същият. Носителката на “Оскар” лавира с лекота между класическата романтика и по-оригиналния стрийт стил, точно както го направи в един ден.

За две различни събития в рамките на филмовия фестивал в Токио, Алисия Викандер смени две визии. Първата бе с много къса рокля с екстравагантен принт и дълги пурпурни ръкави. Особено симпатично и смело бе съчетанието с равни кожени обувки с равна платформа. Доста edgy и младежко, определено сполучливо! (Вижте и двете визии в галерията).

Същата вечер, Алисия се преобрази в романтична и нежна дама с дълга рокля в наситено лилаво на Louis Vuitton.

В трилъра на Нетфликс “Earthquake Bird” актрисата влиза в ролята на Луси Флай, която живее в Токио и има приятел фотограф. Двамата се оказват въвлечени в любовен триъгълник, а след убийството на гаджето й, Луси е основният заподозрян. Сценарият и режисурата на филма са дело на Уош Уестморленд, а Ридли Скот е изпълнителен продуцент.