Странният моден трик, на който Ким Кардашиян разчита

Ким Кардашиян е почитателка на дълбоките деколтета, в които нека си признаем, гърдите й изглеждат доста добре.

Оказа се, че тя използва един доста странен трик, с който големия й бюст изглежда стегнат и в перфектна форма. Самата госпожа Уест ни позволи да надникнем в будоара и да разберем нейната тайна, която се крие в… тиксото.

Именно с него тя облепва гърдите си и по този начин те стоят повдигнати. „Трябваше да споделя с вас моята тиксо-тайна! Това е начинът да имате перфектно деколте, когато ще позирате за снимки“, обяснява Ким.

Кардашиян сподели няколко кадъра, на които показва как си е направила импровизиран сутиен от тиксо, който успява да удържи голямата тежест на големия й бюст. Снимките са от преди години, но чак сега Ким реши да сподели какво се крие под роклята ѝ.

Тя искрено споделя и тънкостите около процедурата за всичките й почитателки, които ще решат да пробват този трик. „Облепвате всяка гърда по отделно, повдигате я нагоре. Изисква известни усилия, но повярвайте ми, струва си. Най-доброто тиксо е гаферът. Залепва най-добре! Бъдете внимателни и преди процедурата не нанасяйте никакъв лосион за тяло“, обяснява риалити звездата.

И въпреки това всеки ще се запита дали боли. „Когато дойде време да го махате, просто се подгответе физически и психически“, съветва Ким. Но както се казва: „Трай бабо за хубост“. Или в случая Ким!