Спечелете дамски или мъжки спортен екип от H&M

В началото на новата година, заедно с H&M отправяме към вас предизвикателство, което може да ви донесе стилен спортен дамски или мъжки сет.

Повод за играта е фактът, че през 2014 година шведският моден гигант обръща поглед към спортните облекла и предлага изключително силна обновена спортна линия. Няма как да скрием, че сме развълнувани от възможността да имаме облекло за фитнес, което не само е в духа на последните тенденции, но и е на изключително конкурентни цени. В крайна сметка и двете са толкова характерни за бранда H&M – и новото лансиране не прави изключение.

Освен изцяло обновената и изключително фунционална линия H&M Sport, марката ще зарадва феновете на активния начин на живот и с една ексклузивна колекция. Тя носи името Go Gold и някои от моделите са тествани от професионални шведски спортисти. 

„Моделите не само са функционални, но и модерни – това е идеалната колекция за зимни спортове“, споделя главният дизайнер на H&M Ан-Софи Йохансон.

Можете да разгледате моделите от колекцията и да научите повече за нея тук.

А ние ви питаме: Какво е вдъхновило създаването на капсулната спортна колекция Go Gold на H&M? 

Изпратете ни отговора до 15 януари на hmsport@atticamedia.bg заедно с трите ви имена и телефон за връзка. С жребий ще определим двама получатели на подаръците от H&M: 
Един дамски комплект от колекцията H&M Sport, размер S
Един мъжки комплект от колекцията Go Gold, размер M.
Желаем ви късмет и оставаме с вас в желанието да постигнете формата, която искате и заслужавате. Защото малко неща изразяват зряло отношение към себе си така, както редовният спорт, който ни дава самочувствие, енергия и здраве! Не е ли добър начин да започнем годината? 

VsichkiIgri.bg – Всички игри, конкурси и томболи с награди на едно място
H&M пуска капсулна спортна колекция
Новото златно момиче на модния подиум: Малайка Фърт
Бляскав звезден стил от “Наградите на публиката 2014”
От вчера до днес: Бионсе през годините