Снимки: Вижте пълната колекция на Balmain X H&M

Седмица след като дългоочакваната колекция на Balmain за H&M изтече погрешка в интернет, официалните снимки на всички дрехи, проектирани от Оливие Рустейн, бяха публикувани официално във VOGUE. 

И тъй като всички знаем, че няма такова нещо като лоша реклама, хакнатите кадри само засилиха интереса на почитателите на модата към колаборацията. Официален говорител на шведския бранд дори заяви, че се радват от факта, че дрехите се приемат така добре и вече нямат търпение клиентите да се докоснат до колекцията. Е, ще трябва да почакаме до 5-ти ноември, когато Balmain X H&M ще тръгне в продажба в магазините на марката по целия свят. 
Разглеждайки подробно моделите оставаме с впечатлението, че Рустейн се е опитал да придаде по максимално красноречив начин духа на Balmain в своята колаборация с достъпната шведска марка. “Изработката за мен беше от особена важност в тази колекция. Ако правиш колаборация с Balmain трябва да знаеш, че няма как да става дума за компромиси и H&M ме разбраха много добре. Те наистина дадоха всичко то себе си, за да се случи това, да постигнем това чувство за нещо ексклузивно и уникално,” сподели дизайнерът пред VOGUE. 
Какво още каза Оливие Рустейн за колекцията, както и всички модели от нея, ще видите в галерията. 

Снимки: VOGUE
Звездната армия на Balmain: Момичетата, отговорни за успеха на бранда
Модни дневници: Армията на Balmain и изяществото на Elie Saab покориха Париж
She’s back! Миранда Кер, кралицата на седмицата на модата в Париж