Синът на Памела Андерсън се съблече за Saint Laurent

Голите кадри изглежда са специалитет за фамилията на Памела Андерсън и барабаниста на Mötley Crüe Томи Лий.

По-малкият син на двойката – Дилън Джагър Лий, се съблече за най-новата модна кампания на френския лейбъл Saint Laurent. 18-годишното момче спечели своята първа роля в модата. Той се появи в новия тийзър клип на Хеди Слиман. Кадрите са черно-бели, а Дилън демонстрира удивително тяло гол до кръста. Той публикува няколко снимки, както и кратко видео в своя профил в Instagram.

Екипът е заснел фотосесията през декември, на брега на Малибу. Именно на този плаж изгря и звездата на неговата майка преди повече от 20 години, когато засне ролята на спасителката на плажа Си Джей в едноименния сериал.

Oт фотосесията е видно, че Дилън е наследил красотата на майка си и таланта на баща си. Той има нежните черти на лицето на Памела, цвета на очите и косите на баща си, но очевидно има и музикален нюх, тъй като свири добре на китара. И този свой талант той демонстрира пред камерата.

Кадрите са дело на Хеди Слиман, криейтив директор на марката, който е известен с това, че пред неговия обектив са заставали едни от най-известните звезди наследници. Той е снимал дъщерята на Къртни Лав и Кърт Кобейн – Франсис Бийн, синът на Вал Килмър – Джак, синът на Пиърс Броснан – Дилън, синът на Гари Олдман – Чарли и др.