Сара Джесика Паркър стана стилист на бъдещи булки

Какво се случва, когато Сара Джесика Паркър избере обувките за най-големия ден в живота ти?

На този въпрос получиха отговор три нищо неподозиращи млади дами, отишли да пробват сватбените си рокли в бутика Kleinfeld Bridal в Ню Йорк. Линията булчински обувки от колекцията на звездата от “Сексът и градът” SJP Collection отскоро се продава в магазина и за да отпразнува този факт, Сара решава да изненада клиентките. 

Хилари, Кейтлин и Тейлър-Рей били предупредени, че ще ги снимат за сегмент, посветен на избора на аксесоари за сватбения ден. Малко след като всяка от тях облича роклята си, към тях се присъединява продавач-консултант, който да им помогне да селектират перфектните обувки за модела, който са избрали. В ролята, разбира се, е Паркър, която пристига в пробната с количка, пълна със собствените й дизайни. 

Обувките, създадени от актрисата, изгирала култовия персонаж от сериала на HBO Кари Брадшоу, са в нежни цветове като ментово, кремаво и сребристо, украсени с брокат и камъни. Почитателките на “Сексът и градът” веднага ще забележат, че един от моделите е много сходен с известните стилето на Manolo Blahnik, в които Кари най-накрая каза заветното “Да!” на своя Тузар.