Ретро вдъхновение: Кендал Дженър като Мерилин Монро за LOVE

Според супермодела Кендал Дженър, нейните вечни икони на красотата са Елизабет Тейлър, Одри Хепбърн, Кейт Мос и Мерилин Монро. Последната легенда от големия екран й служи за вдъхновение във фотосесията й за списание LOVE. 

Брюнетката влиза в ролята на ретро изкусителка с обемни къдрици, котешки поглед и червени устни. Гримьорът Лиса Елдридж залага на тази класическа грим комбинация и поставя ярък акцент в иначе минималистичния стайлинг на фотосесията. 

Кадрите са дело на Ранкин, а на тях виждаме Дженър в ретро бански костюм, дантелено бельо и обемни бижута. Две от снимките са черно-бели, но именно те са най-въздействащи и нареждат фотосесията за LOVE сред най-добрата работа на Кендал.

Досега Дженър е изгрявала два пъти на корицата на списанието, а също така е участвала и в традиционния Advent видео календар. В последното издание Love 17 тя влиза в ролята на фотограф и журналист, снимайки и интервюирайки 25 начинаещи модела, които сама открива в социалните мрежи. Главният редактор на LOVE Кейти Гранд за пръв позволява на Кендал да снима дъщерята на Синди Крауфорд, Кая Гербер, през 2016 г.

Преди официално да добави фотограф към резюмето си, супермоделът обясни в интервю: “Преди просто снимах приятелите си, защото обичам да запечатвам истинските моменти, в които просто сме заедно. Според мен е много по-автентично, когато го уловиш на филм.”