Прелестната Ева Мендес демонстрира рокли по собствен дизайн

Горещата латина Ева Мендес блести в зареждаща с настроение фотосесия за New York & Company, част от рекламната кампания за собствената й колекция за марката. 

43-годишната половинка на Райън Гослинг за пореден път обединява сили с бранда, създавайки красива пролетно-лятна колекция, пълна с модели, вдъхновени от собствения й стил. Линията на Мендес съдържа над 100 предложения за дрехи, обувки, чанти и бижута, но на повечето снимки Ева е облечена в пъстри рокли, подчертаващи извивките й.

Още когато създаде първата си колекция за New York & Company Ева заяви пред медиите, че е искала да даде на жените рокли, в които се чувства красива, но едновременно с това са удобно и достъпни. Всяко от новите й предложения идва на цена между 46 и 129 долара.

“За мен беше важно пролетната колекция да включва по нещо за всеки, затова в момента предлагаме много повече дизайни и по-голям диапазон на размерите,” казва актрисата. “Надявам се, че чрез разширяването на линията и новите локации, на които се предлага, много повече жени ще могат да открият по нещо за личния им стил.”

Само преди ден Ева се завърна в публичното пространство за първи път след раждането на втората си дъщеря Амада. Поводът бе именно представянето на колекцията й, тъй като в месеците преди това актрисата се бе отдала основно на отглеждането на Амада и по-голямата й сестра Есмералда.