Последният тоалет на Бела Хадид е олицетворение на готиния градски стил

Деним върху деним за зимното облекло – правете го като Бела Хадид.

Малко са жените, които могат да нахвърлят четири пласта дрехи върху себе си и да изглеждат толкова добре, колкото Бела – тя успя да съчетае заемки от различни стилове и да ги накара да работят заедно в унисон за създаването на пeрфектния зимен тоалет.

В типичния стил на 80-те тя съчета деним върху деним с овърсайз блейзър, заедно с пуловер V-деколте и бяла тениска отдолу. Освен всичко това, тя добави и още акцент върху горната част на аутфита с наслагване на златни бижута.

При толкова много различни елементи тоалетът може лесно да изглежда претрупан, но в случая на Хадид всичко бе перфектно подбрано.

Как да постигнем същия ефект? Стилистите отдавна използват един стар трик – главните части на визията да са в една и съща гама, обикновено за целта се избират тъмните нюанси, за да не натоварват погледа. След това търсим да добавим максимум два цветови акцента. Бела използва бялото, за да създаде рамка на визията – горе с тениската и долу с чорапите, които се подаваха от лоуфърите. За допълнителен контраст послужиха жълтите оттенъци от пуловера и от златните бижута.

Вижте цялото съчетание в действие, като разгледате снимките в галерията.

Fashion Gallery