Победителките в стилното предизвикателство на Miss Bloom и Folli Follie

Пет са победителките в модното предизвикателство на Miss Bloom и Folli Follie!

Момичетата, почитателки на бляскавите бижута и стилните аксесоари, успяха да впечатлят нашия екип със своите визии и вдъхновяващи отговори на въпроса “Коя е любимата ви отличителна черта, която бихте искали да подчертаете с помощта на аксесоарите?” Ние пък избрахме пет от включилите се в предизвикателството и ги поканихме в бутика на Folli Follie в Serdika Center.

На екслузивната стайлинг сесия Милена Маринова, Василена Гатева, Михаела Калоянова, Велиана Крапчева и Йоанна Росенова имаха възможността да разгледат актуалните предложения на марката. В колекциите бижута, чанти и часовници на Folli Follie всяка дама ще открие своя мечтан подарък или допълнение към бляскавата визия за предстоящия парти сезон. Нашите победителки подбраха своите  аксесоари според собствените си стил и вкус, възползвайки се от линиите Metallic Love, Bonds, Fashionably Silver, Grace и Synthesis.

С помощта на специалистите в бутика и екипа на Miss Bloom, петте момичета използваха бижутата, чантите и часовниците, за да допълнят и преобразят своите семпли визии. Чрез комбинация от пръстени и обеци в розово злато, допълнени с ярък клъч или обемно сребристо колие, гривна и пръстен, стилните дами постигнаха един по-различен, макар и подчертано младежки и модерен прочит на личния си стил.

Веднъж избрали ефектните допълнения от селекцията на Folli Follie, момичетата се насладиха на професионален грим от M.A.C. Гримьорите им представиха актуалните тенденции при парти грима и споделиха с тях някои от любимите си трикове за нанасяне на тъмно червило, сенки с брокатени частици и модерния “nude” грим.

Накрая всяка от петте дами застана пред фотообектива и влезе в ролята на модерното, градско и обичащо блясъка на бижутата момиче на Folli Follie.