По червения килим на 90-ите награди “Оскар”

Ах, тези “Оскар”-и!

Най-престижните награди за филмово изкуство отново развълнуваха света. За 90-ти пореден път Американската филмова академия раздаде своите статуетки, но снощната церемония по нищо не приличаше на скромната вечеря, дала началото на тази традиция. Докато първите награди се провели в хотел Холивуд Рузвелт и всеки желаещ можел да присъства, купувайки си билет за сумата от 5 долара, в последните десетилетия “Оскар”-ите са се превърнали в най-разточителното събитие в Лос Анджелис. И в най-важната нощ за седмото изкуство, разбира се!

За юбилейното издание организаторите отново се довериха на комика и водещ Джими Кимъл, който забавлява гостите в Долби Тиътър и на миналогодишната церемония. Злополучните презентатори Фей Дънауей и Уорън Бийти също получиха втори шанс – те отново бяха поканени да връчат статуетката за “Най-добър филм”, след като през 2017 направиха грешка и обявиха “Ла Ла Ленд” вместо “Лунна светлина”. Е, този път грешка нямаше и “Формата на водата” си тръгна с престижната награда, както и с още три, превръщайки се в големият победител на вечерта.

Но тъй като наградите отдавна не са единствената тема, която ни вълнува след “Оскар”-ите, бързаме да преминем към втората по важност – звездният стил от вечерта. В галерията ви очаква първа част от бляскавите, пищни визии на знаменитостите, минали по червения килим! 

Fashion GalleryHero Slider