Парижката приказка на Наталия Водянова

Ноемврийското издание на модната библия ни пренася във вълшебния свят на балета, с красивото съдействие на Наталия Водянова и Бенджамин Милпие. 

Водянова влиза в ролята на модерна муза на назначения наскоро директор на балета в парижката опера – най-впечатляващото и скъпо творение от епохата на Наполеон Бонапарт.

Милпие вероятно ви е познат като съпруга на актрисата Натали Портман, а двамата се запознават именно покрай тази негова голяма страст. Солист на балета в Ню Йорк в продължение на няколко години, Милпие се мести в Лос Анджелис през 2011, за да създаде “L.A. Dance Project”, а пътищата им се пресичат на снимачната площадка на филма “Черният лебед”, в който Портман играе балерина и за който печели своя Оскар. Бенджамин е нейн треньор, а съвсем скоро след като се запознават започват да се срещат. В момента са женени и имат 3-годишен син, а предложението да стане директор на балета в Париж е нещото, което го връща обратно вкъщи. 

Двамата с Наталия позират пред величествените декори на операта, разказвайки една романтична приказка, посветена на изкуството и красотата. Водянова сменя няколко тоалета на Dolce&Gabbana, Oscar de la Renta и Donna Karan, а впечатляващите кадри са дело на модния фотограф Ани Лейбовиц. Вижте ги!