Пълна промяна: Никол Кидман за Jimmy Choo

Никол Кидман е неузнаваема в новата кампания за сезон есен/зима 2013 на Jimmy Choo. 

Невъзможно е да не харесваш тази жена! Талантлива актриса, която успешно влиза в различни образи, но неизменно остава аристократичното й излъчване.
Само преди месец от Jimmy Choo обявиха, че са избрали Никол за новото си лице, а ето че вече имаме и първите кадри от фотосесията с нейно участие. 
За снимките Никол влиза в ролята на изкусителна прелъстителка и е толкова различна, че дори от русите ѝ коси няма и следа. Виждаме я с прическа на каре в огнен цвят, тъмен грим и властни пози – точно в стила на марката. 
Наистина се наслаждавах да играя роля на жена, която е толкова силна, секси и властна,” Казва Кидман. “Между мен и фотографа (Майкъл Джансън) имаше химия и той е много интуитивен. Знае какво мисля, какво чувствам и може да го предаде чрез фотоапарата.” 

Това е първата кампания за бранда, откакто начело е Сандра Чои, която коментира избора на Никол така: “Никол прекрасно предаде настроението на нашата колекция есен/зима 2013-2014. Нейната героиня въплъщава в себе си многото качества на жената на Jimmy Choo през този сезон – сила, сексапил и интригуващо чувство за мистерия.” 


Вижте и видео от фотосесията в MissBloomTV!