Обувките на… супермодела Криси Тийгън

Модел на Sports Illustrated, тв водеща, автор на готварска книга и истинска Twitter кралица – не са една и две причините, заради които обожаваме Криси Тийгън!

Освен всичко, което изброихме по-горе, съпругата на Джон Леджънд e част от новото поколение “social media models”, което значи, че феновете й следят всяка нейна стъпка в социалните мрежи и веднага се втурват да копират стила й, когато Криси публикува своя снимка в Instagram.

Безупречните си визии от червения килим и ежедневието Тийгън дължи на стилистката Моника Роуз – жената, която превърна Джиджи Хадид и Кендал Дженър в истински кралици на уличния стил. Точно като тях, Криси обожава да експериментира с облеклото си, но има един елемент, който е неразделна част от всеки нейн аутфит – обувките на убийствен ток! 

Сандали с тънки каишки, задължителните боти до глезена и велурените чизми, по които всички модели са луди – всички те присъстват в гардероба на Тийгън и дори докато беше бременна с дъщеря си Луна, тя рядко се разделяше с токчетата си.

В галерията по-долу ще видите малка част от нейната впечатляваща колекция! (Снимки: Profimedia)