Нина Добрев е в най-добрата си форма за Reebok

От дълго време очакваме някой от големите спортни брандове да забележи Нина Добрев и ето че това вече е факт!

Актрисата е новото рекламно лице на Reebok, присъединявайки се към другите звезди, които марката нае наскоро: супермоделът Джиджи Хадид и спористката Ронда Раузи. 

Преди Холивуд да се влюби в изпълнението й в сериала “Дневниците на вампира”, Нина започва кариерата си като спортистка. В Канада, където семейството й се мести през 90-те години, брюнетката тренира художествена гимнастика и участва в международни състезания и олимпиади. След като се преориентира към актьорството, спортът продължава да играе важна роля в живота й. Ако следите десетките й постове, на които тренира с приятелки или прави йога на екзотични дестинации, определено сте наясно с този факт.

“Дните на снимачната площадка са дълги, но здравословният живот е приоритет за мен. Тренировките ми помагат да поддържам баланса, помагат ми да релаксирам и да се презаредя с енергия,” споделя Добрев. “Обикновено се събирам с приятелки и отиваме на някакъв клас. Нищо не може да се сравни с тренировките в група. По този начин се предизвиквате взаимно.”ю

Диетата и упражненията на Нина Добрев

В първата си кампания за Reebok Нина позира в спортната зала, демонстрирайки завидни форми в спортен клин и изрязан топ. На кадрите Добрев тренира с група и коментира кампанията: “Понякога да виждаш как и другите около теб изпълняват различните движения ти помага да разбереш, че ти също можеш да се справиш. По този начин се вдъхновяаш от тях по време на тренировката.”

“В началото винаги е трудно, тъй като никога не знаеш колко сложни ще са упражненията и дали ще можеш да ги изпълниш наведнъж. Към средата вече започваш да се чудиш колко дълги са интервалите, а към края вече разбираш колко трудно е било, но и колко си щастлив, че си успял да се справиш!”