Ни Ло закри първия ден на Sofia Fashion Week

Николета Лозанова закри първия ден на Sofia Fashion Week AW 2016 с атрактивен пърформанс.

Плеймейтката бе лице на слънчеви очила. Тя се появи в компанията на няколко полуголи момчета. Лозанова бе в клетка заедно с котка. “Имах честта и удоволствието да бъда част от едно нестандартно и уникално по рода си ревю на слънчеви очила, чиято черешка на тортата бях именно аз, в ролята на садо-мазо, фатална жена! И следвайки мотото на Opticlasa – винаги една класа над другите, съвсем неслучайно мой сценичен партньор бе малко, грозно, голо коте… на фона, на което очилата и аз, изпъквахме двойно повече от обикновено! А който се е почувствал засегнат лично, да заповяда да си вдигне класата в Opticlasa”, написа във Facebook по-късно тя, като очевидно изявата й на модния подиум бе своеобразна закачка с малките котета на Валери Божинов.

Голямото модно събитие се проведе в зала EFE на Hotel Marinela. На подиума бяха показани общо 11 колекции в това число дамска, мъжка, детска мода и аксесори. Сред марките, които гостите успяха да видят, бяха Bonpoint, Moncler, Little Marc Jacobs, Chloé, Bellero, Nina Naustdal, ESCADA, VERSACE и други.

Гост-изпълнители на вечерта бяха Pavell & Venci Venc’ – носители на наградата за най-добрата група за 2015 на годишните музикални награди 359 Hip Hop Awards.

В самото начало Maserati Levante направиха официална премиера на първия джип на бранда, който елегантно ще присъства от двете страни на сцената по време на цялото модно събитие.

Вижте снимки на първия ден на Sofia Fashion Week AW 2016 в галерията!

Снимки: Иван Йорданов; Личен архив