Незабравими модни изживявания с GRAZIA и SERDIKA CENTER

Април стартира с два изключително вълнуващи уикенда, когато списание GRAZIA и Сердика Център ще превърнат шопинга в неустоимо модно изживяване.

А всяка една от вас ще има възможността да надникне зад кулисите на модния гид LOOK BOOK и да се преобрази в корица на списание GRAZIA, залагайки на новите тенденции, ефирни материи и пъстра гама от цветове, която новите сезони и LOOK BOOK Пролет/Лято 2017 носят със себе си.

Отдайте се смело на така обичаната от всички жени шопинг терапия от петък до неделя и направете една или няколко покупки на стойност 200 лв. в магазините със стикер “CHIC SHOPS” в Сердика Център. По този начин същия уикенд между 14 и 20 часа ще имате възможността да се преобразите в специално създаденото GRAZIA Fashion Studio, което ще се намира на ниво -1.

Специален CHIC Team, съставен от най-известните коафьори, гримьори, стилисти и фотографи, ще ви накара да се почувствате като истинска звезда и ще ви подари професионална фотосесия и корица на списание GRAZIA.

Чрез онлайн игра на Facebook страницата на Сердика Център ще бъдат представени всички заснети през уикенда корици. Кадрите ще бъдат качвани във вторник, след което в ракмите на пет дни, ще можете да гласувате за своя фаворит с like. В периода за гласуване след всяка седмица експертно жури от стилисти и модни редактори на списаниято ще определя корицата победител сред трите с най-много харесвания, която ще спечели интервю на страниците на GRAZIA, а нейната подгласничка ще грее като корица на електронната версия на новия LOOK BOOK.

Не пропускайте този уикенд да посетите Сердика Център, за да се насладите заедно на най-горещите модни тенденции.

P.S. И… защото знаем, че винаги сте он-лайн за подаръци! Позирайте за бърза снимка или си направете селфи пред корицата на LOOK BOOK, качете я във Facebook-а и/или Instagram-а си с хаштаг #ChicDays и се чекирайте в Сердика Център – за шанса да спечелите ваучер за пазаруване на стойност 200 лв.! Повече информация открийте тук!

Научете повече на serdikacenter.bg!