Неотразимата Джей Ло показа нова колекция дрехи

Макар последната визия на Дженифър Лопес от наградите AMA 2015 да ни накара да повдигнем вежди, това не означава, че всички модни решения на латината не ни допадат.

Оказва се, че когато стане дума за собствената ѝ колекция дрехи, носеща името J. Lо, певицата ни изненадва приятно. В новата рекламна кампания участва самата Лопес, а още по-интересното е, че нейният дългогодишен стилист Роб Зангарди избира тоалетите ѝ за снимките. Да, същият, който успя да ни разочарова с подбора на тоалет за певицата на гореспоменатите награди.
Доказвайки, че сексапилът ѝ не намалява с възрастта, Дженифър позира пред фотографското дуо Hunter&Gatti в стилни сетове. В част от кадрите изпълнителката влиза в ролята на бизнес дама, в други ни представя ежедневни визии, а нашите любими снимки са тези, на които Джей Ло е в красиви парти рокли, съчетани с бляскави бижута. В съчетание с тоалетите, гримът и прическата на Лопес са съвсем семпли, като косата е пригладена назад, а бронзови сенки, подчертани скули и устни с глос в телесен нюанс завършват всички визии. 

Party Perfect: 10 парти рокли, които да си купим още сега