Мъжете на Холивуд поведоха ревюто на Prada с елегантност и стил

Десет години по-късно Prada отново покани на модния подиум редица известни имена.

Новите модели от мъжката линия за сезон есен-зима 2022/2023 на Prada ни доставиха очакваната доза елегантност и функционалност, която очакваме от всяка колекция на марката, но по един напълно неочакван начин.

Вчерашното ревю бе открито от 62-годишния Кайл Маклоклан, а грандиозния финал сервира 69-годишният Джеф Голблум. Те обаче не бяха единствените известни лица на подиума тази вечер – наред с моделите видяхме и Томас Броуди-Сангстър, Дамсън Идрис, Луис Патридж и още от по-младите имена в света на киното.

Вдъхновението зад присъствието на толкова много познати актьори идва от една специална колекция, представена преди точно 10 години. Тогава на дефилето се обединиха Уилям Дефо, Ейдриън Броуди, Гари Олдман и още от мъжете на Холивуд, които с присъствието си само допълниха енергията на колекцията.

Подобно впечатление остава и след разглеждането на тазгодишните творения. Този път те са дело на креативното дуо Раф Симонс и Миучиа Прада, а резултат е толкова стилен, колкото и практичен. Сред моделите срещаме нов прочит на класическите елементи от мъжкия гардероб като дългото зимно палто и официалния панталон.

“Мислихме си за стойностната мода, за дрехите, от които всъщност има смисъл. Дрехи, които карат хората да се чувстват значими”, споделят от марката.

Разгледайте кадрите от ревюто в галерията.

Fashion GalleryHero Slider