Майли Сайръс стана лице на Marc Jacobs

Майли Сайръс е новият избор на Marc Jacobs за лице на пролетно-лятната колекция за 2014 година. 

На първата снимка от кампанията виждаме мрачен плаж и още по-мрачна Майли, облечена в тъмни тонове. Докато тя се взира с малко странно изражение в хоризонта, компания ѝ правят моделките Натали Уестлинг и Есмералда Сий Рейнълдс.  Сесията е заснета от фотографа Дейвид Симс. 
“Просто обожаваме нея, енергията ѝ, талантът ѝ, интелигентността ѝ, всичко,” казва дизайнерът Марк Джейкъбс за своя избор. 
“Няма нещо, което да не харесвам в нея. Тя просто е толкова искрена и естествена,” допълва той.

Майли е близка приятелка на Джейкъбс и бизнес партньора му Робърт Дъфи. Тя се снима в кампанията на дизайнера Protect The Skin You’re In, която е за благотворителност и парите от нея отиват за проучвания и повишаване превенцията на рак на кожата. 

Решението тя да стане лице на кампанията обаче не се приело добре от любимия фотограф на Джейкъбс Юрген Телър. Той отказал да снима певицата. 


“Работил съм с Телър с години и го обожавам като творец, но той просто не пожела да я снима,” заяви Марк Джейкъбс.
Лично на нас картината ни се струва доста потискаща и меланхолична, а още по-странното е, че с нея би трябвало да се рекламират дрехи, предназначени за топлите дни. Ние сме виждали доста по-цветни и изпълнени с настроение зимни кампании, докато тази не ни привлича с нищо.
Бляскав звезден стил от “Наградите на публиката 2014”
Нина и Иън са любимата двойка на публиката
Сара Джесика Паркър възроди обувки-мит