Креативната лаборатория на Bottega Veneta

Вече ще можем да се учим директно от експертите.

Много от нас използват времето вкъщи, за да започнат или да развият хобитата, за които иначе са нямали време. Bottega Veneta ни дава възможност не само да направим това, но и да се учим директно от техните експерти.

За целта те създават виртуална креативна лаборатория, както те я наричат. В нея ще можем да усвоим различни умения и хобита, като получаваме съвети от професионалисти.

В рамките на една седмица, ще можем всеки ден да почерпим знания от различни музиканти, готвачи, писатели, филмови директори и дизайнери. Първият лектор ще бъде  Дейвид Уайт, който създаде миналогодишната есенна колекция на Bottega Veneta.

Техните уроци ще можем да гледаме, или слушаме, във всички онлайн платформи, с които марката разполага – Instagram, YouTube, Weibo, Line, Kakao, Spotify, Apple Music и на самия сайт на луксозния бранд.

“Креативността е сърцето на Bottega Venetaя”, сподели креативният директор на марката, Даниел Лий. “В това трудно време чувстваме нуждата и отговорността да почетем тези ценности на марката и да донесем радост и надежда на хората.”