Кой шие ярките кожени палта на звездите

Оля Царина, дизайнерката зад лейбъла Tzarina By Olia, създава своето първо палто, след като не открива в нито един магазин модел в желания цвят.

Днес нейните палта носят сестрите от клана Кардашиян-Дженър, Бионсе, Джей Ло, Рита Ора, Суки Уотърхаус… И това е само част от известната й клиентела! Палтата й от изкуствена козина са хит сред виповете, факт който тя самата коментира по следния начин: “Зеленото палто, в цвят лайм, направих вдъхновена от имиджа на Риана, но в крайна сметка си го купи Бионсе”. 

В новия си брой списание OK! ни среща с Царина, която разказва повече за бизнеса си, звездните вдъхновения и успеха.

На коя звезда стоят най-добре твоите модели – можеш ли да избереш?

Всички изглеждат невероятно! Обожавам да виждам Кайли Дженър с тях. Красота! И с тези нейни извивки. Но и Джей Ло не й отстъпва по нищо.

Кой би облякла, когото още не си?

Елза Хоск с ледено синьо яке в стил The Queen. Тя би изглеждала невероятно с нейните сини очи и руса коса. The Queen е най-популярният стил връхна дреха на моя бранд и е първата, която Кайли Дженър облече в чисто бяло.

Сподели ни тайната на успеха си?

Той идва в точното време, на точното място. Наистина вярвам в тази максима. Нужен е упорит труд и, разбира се, от важност е подкрепата на семейството и истинските ти приятели, които те обичат заради това, което си. (Оля смята, че социалните мрежи също допринасят за успеха й, като споделя: “Instagram е моята най-разраснала се платформа. Смятам, че е страхотна медия. Да се надяваме, че ще бъде все така успешна“, бел.ред.)

Цялото интервю с Оля Царина четете в новия брок на OK! – вече на пазара.