Коледа, аромат на канела и Диляна от Beyond The Visible

Miss Bloom продължава своята празнична разходка из българските модни блогове, като днес е ред на Диляна от Beyond The Visible да ни разкаже малко повече за своята Коледа. 

Позитивната и винаги широко усмихната Диди не крие, че това е любимото ѝ време от годината, което обожава да прекарва с любимите си хора. Тази Коледа обаче, блогърката получи един много специален, пухкав и пакостлив подарък, с който ни запознава днес. 
Кой е любимият ти коледен спомен? 
Всяка Коледа ми е любима, защото е прекарана с най-близките ми хора. Винаги е изпълнена с много обич и топлота, това я прави толкова незабравима и дългоочаквана 🙂

С кой аромат свързваш Коледа? 
Любимите ми аромати са на тиква и канела – просто ги обожавам. Слагам канела на всичко възможно за пиене и за ядене – страхотна е.
Кое е любимото ти коледно парче? 
От началото на декември всеки ден слушам коледни песни и любимата ми е на Michael Buble – It’s beginning to look a lot like Christmas. 

Ама как сте забравили филма, аз ще си кажа и без да сте ме питали, ха ха – Сам вкъщи, всяка година, всяка Коледа – няма омръзване!

Кой е най-хубавият подарък, който си получавала? 

С всяка една година подаръците стават все по-хубави и все по-ценни. Един от най-хубавите го получих преди няколко дни – а именно, новият член на нашето семейство. Малко бебе померанче – пухкава топка любов.

А какво обичаш да подаряваш? 
Обичам да подарявам подаръци, които носят щастие и които биха зарадвали получателя на подаръка. Дали ще е парфюм или уикенд, важното е да знам, че човекът отсреща ще го хареса истински.

Трите неща, които свързваш с Коледа? 
Обич, топлота и подаръци, хихи.
Ако тази година животът ти беше коледен филм, кой щеше да бъде?
Щях да си измисля някой, изпълнен с много романтика, семеен уют и много щастие.
It’s Christmas Time! С Милена от Mimi’s Fashion Moments
Зареждаме се с празнично настроение с Ванина от Style Inspiratrice