Кого не видяхме на тазгодишната Met gala?

Тазгодишната Met gala събра много от любимите ни звезди, но и много пропусна. Ето кои известни личности, редовни на червения килим, не се появиха.

Забелязваме, че напоследък се е появила тенденция да се пропуска спектакъла Met gala, който преди беше едно от най-очакваните събития в годината. На тазгодишното издание много от известните гости не се появиха.

Сред тях беше, Риана, която от години наред доставя едни от любимите тоалети на всички от събитието. Тя винаги умело е обхващала темата на всяко издание и е успявала да ни впечатли с визиите си.

Тя не обясни защо е взела това решение, но пък беше активна в Инстаграм. По време на събитието сподели извадка от библията с апел хората да бъдат по-скромни и да не съдят другите. Малко по-късно даде и своята оценка на тоалет от галата, а накрая се пошегува с пост за нея, който пишеше, че сега сигурно тя си играе с гримовете вкъщи, като добави към него снимка на продуктите си.

Напоследък тя сякаш се е оттеглила от червения килим – тази година се е появявала главно на събития за грим колекцията си.

Зендая остави пантофката си на червения килим на Met gala?

Джей Зи и Бионсе за втора поредна година се отказаха от присъствието си на събитието. Не бяха и никак активни в социалните медии по време на спектакъла, така че феновете нямат представа защо са избрали да не се появят. На миналото издание те се отказаха в последния момент и вместо това отидоха на романтична почивка заедно.

Друга звезда, известна с успешните си визии на събитието, която реши да пропусне тазгодишната Met gala, бе Блейк Лайвли. Тя също се слави с ефектните си визии и добрите стайлинг решения.

Сега обаче тя очаква третото си дете, затова феновете й простиха избора да си остане вкъщи.

Право в десятката: Серена Уилямс с маратонки на бала

На събитието липсваше и Сара Джесика Паркър, която от дебюта си за Met Gala-та през 2006 година насам винаги е подхождала към събитието с много внимание към детайла и стил. Единствената причина, която нейните говорители посочиха, бе, че е свързано с конфликт в работата.

Сред другите известни личности, пропуснали тазгодишната Met gala бяха Ариана Гранде и Тейлър Суифт, които бяха заети с изпълнения по новите си песни. Селена Гомес също не присъстваше, но вместо това сподели снимки от DisneyLand с близките си.

Невероятни моменти от модния спектакъл Met Gala

Криси Тийгън пък се пошегува с феновете си, като първоначално сподели как закъснява за събитието и се приготвя с екипа си. След това обаче разкри, че това е било шега с темата на събитието и показа снимка на себе си, в костюм на скаут.

Очевидно тя, както и някои други звезди, не бяха доволни от темата на събитието. Дали това е причината толкова много от тях да го пропуснат тази година, или това е в знак на протест срещу събитието, за какъвто намекна Риана, не можем да знаем. Но истината е, че интересът към модния спектакъл намалява през годините.

Popular