Ким и Кание са новите лица на Balmain

Ако сте си мислели, че след голата фотосесия за сп. Paper, Ким Кардашиян ще спре с изявите за 2014-та, излъгали сте се жестоко.

Този път в центъра на вниманието са риалити звездата и нейният съпруг Кание Уест. Двамата станаха новите лица на рекламната кампания за мъжки облекла на Balmain за пролет-лято 2015 г.

Вече са налице и кадрите от кампанията на френската марка с главен дизайнер Оливие Рустейн. Ким и Кание са известни не само с любовта си към облеклата на Balmain, но и с личното си приятелство с дизайнера. Така че колаборацията между звездното семейство и Оливие не е никаква изненада.

Фотосесията е заснета от Марио Соренти, а режисьор е Паскал Дангин.

“За тази кампания мъжки облекла, исках да уловим момента на любовта. Ким и Кание са икони на стила и са приятели. За мен е чест да ги има в тази кампания на Balmain. Заедно те представят любовта, красотата и разнообразието – те са новото модерно. Това е повече от кампания, тя изразява нещо отвъд дрехите – тя е празник на любовта и приятелството. Това е нова декларация на Balmain”, обяснява дизайнерът Оливие Рустейн.

Кампанията ще дебютира във водещите световни модни списания през март 2015.