Какъвто бащата, такъв и синът: Бруклин Бекъм с първа модна кампания

Добрите гени в това семейство наистина си казват думата! Още един от синовете на Дейвид и Виктория прави своите първи стъпки в модния бранш.

Този път говорим за най-голямото дете на най-известната двойка на британската модна сцена. Бруклин Бекъм върви по стъпките на известните си родители, като вече можем да го видим в първата му голяма кампания за моден бранд. Бруклин е истинско копие на баща си, позирайки за марката Reserved в серия черно-бели кадри, които самият той публикува в своя Instagram. 
В случай, че сте забравили, бившата Пош Спайс има свой собствен лейбъл с нейното име, при това повече от успешен, а съпругът ѝ беше обявен за най-добрия модел на бельо. Освен това се изявява като лице и дизайнер на собствена линия бельо за гиганта H&M. В допълнение към това, друг от синовете на Бекъм, Ромео, беше звездата в приказната коледна кампания на Burberry. Е, беше въпрос на време някоя марка да забележи и най-голямото момче на Дейвид и Виктория. 
Бруклин позира за кампания пролет 2015 на Reserved, облечен в основно спортни и ежедневни дрехи от новата колекция на полския бранд. Тишърти с принт, деним, ризи и спортни якета са сред основните модели, които 16-годишният показва. 
Очевидно е, че малкият Бекъм е научил доста за позирането пред камера от известните си родители, а приликата с баща му няма как да се пропусне. Обзалагаме се, че на тийнейджъра му предстои завидна кариера в модата! 
Този сезон Reserved очевидно са заложили на известни фамилии. Освен Бруклин Бекъм, за тяхната пролетна линия се снимат и съпругата на Мик Джагър Джери Хол, както и двете им дъщери Джорджия Мей и Лизи.