Изненадващото завръщане на Кристи Търлингтън

Прекрасната Кристи Търлингтън отново стъпи на модния подиум.

Новината от снощи доказа, че супермоделът от 90-те все още има верни почитатели. Появата на Кристи на шоуто на Marc Jacobs предизвика единствено положителни коментари, и нищо чудно – Кристи не беше дефилирала от повече от 20 години.

Макар да е един от супермоделите на 90-те заедно със Синди Крауфорд, Клаудия Шифер, Линда Еванджелиста и компания, Кристи се “пенсионира” едва на 25 години.

Красотата на легендите от модния подиум

“Прецених, че е по-добре да се оттегля, когато аз реша, а не когато индустрията вземе това решение вместо мен”, обяснява тогава Кристи. Времената обаче се менят, и то за добро, и напоследък супермодели като Синди Крауфорд и Наоми Кембъл изживяват истински ренесанс, паралелно с растящата слава на още красиви жени в зряла възраст.

На този фон завръщането на Кристи Търлингтън всъщност не е толкова неочаквано, още повече и поради факта, че тя винаги е била особено харесвана сред супермоделите.

Кристи има имиджа на изключително земна и естествена. След като престана да дефилира, тя продължи да се снима в рекламни кампании, но основните й усилия са посветени на благотворителността. Кристи е създател на организацията Every Mother Counts, която подпомага майки, които нямат достъп до адекватни медицински и социални грижи.

Тялото на Хелена Кристенсен е чудо на природата