Избрано от колекцията на Блейк Лайвли

Малко неща продават колекциите така, както звездите, които ги носят! 

Именно затова те са на първия ред на ревютата от всяка седмица на модата, а все по-често започнаха да изместват професионалните модели в рекламни кампании на различни брандове (Джулия Робъртс е лице на Givenchy, Дженифър Лоурънс – на Dior, и т.н.). 
Като истинска фешъниста, актрисата Блейк Лайвли прибегна до същия трик, но използвайки за тази цел самата себе си. По време на десетките си участия в телевизионни предавания и многобройните партита, свързани с новия ѝ филм “Вечната Аделайн”, Лайвли доказа, че тя е най-доброто лице на собствената си колекция дрехи, разработена в колаборация с различни дизайнери за сайта ѝ Preserve.us. 
Между роклите Monique Lhuillier, Valentino и Giambattista Valli се прокраднаха тоалети, които всяка дама може да закупи от сайта ѝ. Макси рокли, ефирни поли, рокли тип “прегърни ме” с красиви принтове, гащеризони и дори деним, изрисуван с ярки бои, са само част от красивите визии, за които Лайвли ни накара да мечтаем. 

Ето част от пленяващите предложения!



Блейк е съчетала своята рокля Julia с обувки в ментово и куп гривни (495 долара)




Отново макси рокля, този път с името Floressa. Както подсказва то, моделът е с флорален принт (445 долара)



Една от най-интересните визии на Лайвли е тази с гащеризона с палмови листа, който носи името Natalie (275 долара)



Не можем да минем и без “boyfriend” дънките – моделът е една идея по-женствен, украсен с бродерии, изобразяващи черешов цвят (495 долара)




Подходяща за парти или коктейл, тази романтична рокля в цвят шампанско Блейк съчетава с обувки на дебел ток (230 долара)




Рокля Amia (295 долара); рокля Fern (200 долара)



Рокля Clark (495 долара); дънки Rialto Jean Project (325 долара)

Снимки: Profimedia