Готови ли са Victoria’s Secret за plus-size ангел

Поправете ни, ако грешим, но ни се струва, че през 2015 модната индустрия крачи уверено в нова посока. 

Първо Франция въведе строги мерки за това колко трябва да са минималните мерки, на които моделите да отговарят, за да участват в ревю. След това най-пълният модел в света Тес Холидей получи своята първа корица на списание, пет от най-известните plus-size модели свалиха дрехите за Icelandic Glamour, от Swimsuits for All пуснаха рекламна кампания на бански костюми без ретуш… Дори култовото мъжко списание Sports Illustrated включи красавица с нестандартни форми на своите страници, а Кандис Хъфин стана първата plus-size изкусителка, красила легендарния календар на Pirelli. 
Всички в модния свят днес си задават един въпрос – защо се бавят Victoria’s Secret? Не са един и два брандовете, които вече наемат plus-size модели за своите рекламни кампании и много от почитателите на марката за луксозно бельо ги призовават да разширят кръгозора си, за да можем да видим и такива модели с култовата титла “ангел”. Едно от последните попълнения в редиците на VS, Жак Жагациак заяви, че в днешно време целият моден свят е отворен към идеята за модели с нестандартни форми и е сигурна, че някога и Victoria’s Secret ще го направят. 
Сигурни сме, че когато дойде това време (а ние се надяваме то да е скоро), от VS няма да имат проблем да намерят красавици с изкусителни извивки и достатъчно самочувствие, че да правят компания на Бехати Принсоу и Адриана Лима. Част от нашите предложения ще видите в галерията!