Годината на Блейк! 15 наистина перфектни визии на блондинката

Ако има нещо общо между Блейк Лайвли и разглезената, нахакана принцеса на Ню Йорк Серена Ван Дер Уудсън, която Лайвли игра в няколко сезона на сериала “Клюкарката”, то това е любовта към модата.

Когато погледнете русокосата актриса на червения килим ще си кажете, че зад перфектния ѝ външен вид има цял отбор стилисти, гримьори и фризьори, но всъщност работата съвсем не е такава. Наскоро съпругът ѝ Райън Рейнолдс сподели, че когато половинката му се приготвя за събитие в дома им изглежда като на бойното поле, защото навсякъде има дрехи, обувки, аксесоари и какво ли още не. Защото тайната на стила на Блейк е една и единствена – тя не притежава стилист и подбира всичко сама. 
Макар тази година красавицата да не присъства на толкова бляскави събития, на колкото сме свикнали да я виждаме, тя ни поднесе огромна порция от перфектните си тоалети и то в рамките на няколко дни, докато промотираше романтичния филм “Вечната Аделайн”. Любимите ни визии от нейната модна фиеста през 2015 ще видите в галерията!

Снимки: Profimedia
Текст: Йоанна Илиева
Трите кралици на ежедневния стил през 2015
Стилът на един супермодел: Миранда Кер през 2015