Гледайте на живо шоуто TOMMYNOW за есен 2019

Още веднъж Tommy Hilfiger кани всички почитатели на модата на своето ревю за новия сезон.

Шоуто TOMMYNOW за есен 2019 ще бъде стриймвано на живо, включително и тук в MissBloom. То ще се проведе в неделя, 8 септември, в легендарния “Театър Аполо” в Харлем, Ню Йорк, създавайки вълнуващо интерактивно преживяване.

В българско време шоуто стартира в 3:30 сутринта в понеделник.

Шоуто отново ще наблегне на посланията, които Томи Хилфигър и Зендая изведоха по време на ревюто TOMMYNOW в Париж за пролет 2019. Послания като толерантност, интеграция на различните, равни права за жените. Събитието, под форма на преживяване, както за публиката на място, така и за зрителите онлайн, ще позволи на всички да се докоснат до уникалното усещане за стил на Зендея.

Завръщайки се за първи път в Ню Йорк, откакто направи премиерата си там през есента на 2016 г., това ще бъде последната спирка от световното турне, чиято цел беше да пренесе TOMMYNOW до публиката по целия свят.

Шоуто ще последва невероятните продукции в Париж през пролетта на 2019 г., Шанхай през есента на 2018 г., Милано през пролетта на 2018 г., Лондон през есента на 2017 г., Лос Анджелис през пролетта на 2017 г. и Ню Йорк през есента на 2016 г.