Футуристичният сексапил на Кара Делевин

Секси робот или изкусителка от далечна планета – Кара Делевин пренася тематиката на последния й научнофантастичен филм на страниците на списание GQ. 

Звездата в лентата на Люк Бесон “Валериан и градът на хилядите планети” краси корицата на броя за август, облечена в костюм от сребрист металик. Целият стайлинг на фотосесията е издържан в sci-fi стил, а кадрите ни напомнят, че макар Кара напоследък да се изявява като актриса, тя на първо място е един от най-добрите британски супермодели.

На някои от снимките Делевин не се срамува да покаже повече плът, носейки единствено високи ботуши и прозрачни бюстиета, метални аксесоари и LED светлини. Платинената коса на актрисата е стилизирана в перфектно каре, а тоалетите са дело на Thierry Mugler, Versus Versace, Christian Louboutin и други.

Пред GQ Кара споделя повече за страстта си към актьорството и музиката – неща, на които е искала да се отдаде още от дете. “Но когато ходиш на училище с толкова много талантливи хора, си казваш, че нямаш никакъв шанс. Ето защо съм щастлива, че бях модел. Нямаше да стигна до музиката и киното, ако първо не бях станала модел.”


Люк Бесон, който интервюира Кара за GQ, разкрива защо й е поверил една от главните роли във “Валериан”: “Знаете ли, чуваш някакви неща от сорта на “тя е модел, но иска да прави филми.” Така че първата ми мисъл беше дали наистина иска да бъде актриса, от кога, от къде идва желанието й и дали е реално. Не можеш да си позволиш да дадеш такава роля на някой, който само иска да се позабавлява за няколко седмици. На първата ни среща тя дойде сама. Дойде навреме и не носеше никакъв грим. Само това беше достатъчно, за да ми покаже, че е сериозна.”