Friday Fetish: Градската джунгла на Furla

Пъстри пеперуди, папагали, палмови листа и екзотични цветя красят ефектните предложения за сезон пролет-лято 2017 от Furla. 

Кокетните чанти превръщат ежедневието ни във вълнуващо пътешествие из градската джунгла. Дизайнът им е създаден така, че да са едновременно удобни, но и да побират всичко най-важно за една модерна жена с динамичен живот и подчертано внимание към детайла.

Ежедневното жонглиране между семейство, работа и забавления става забавно и вълнуващо с Furla Metropolis чанта, маскирана като житовотно от джунглата, отразявайки различни характери и стилове.

Тази година дебелите дръжки, вдъхновени от колан за китара, са задължителен детайл, който откриваме и в колекцията на Furla. За по-голямо удобство дръжката е подвижна и може да се смени по всяко време, като по този начин чантата ви ще претърпи истинска метаморфоза.

Развихрете въображението си с кокетните модели и техните ярки и цветни принтове, които тази пролет превземат града с полъх от далечни земи. Игривата елегантност, вниманието към детайла и високото качество на тази колекция вдъхновяват безкрайната креативност на фешънистата, която се крие във всяка една от нас!