Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Тя се смее, крещи, чуди се, гледа напрегнато. И, да, това е Флорънс Пю. Новата стара муза на Valentino се превъплъщава в главна героиня на една по-различна кампания на Maison, истинска въртележка от емоции – автентично отражение на нейната личност, в която е лесно да се припознаем и безспорно не може да не се включим и то с изключително увлечение.

Флорънс Пю е просто „УАУ“

Уловена от обектива на известния професионалист Стивън Мейзъл, актрисата изглежда непринудена, горда, силна и много човечна. Не е изненада, че именно тя е олицетворението на всички тези ценности, прескъпи на марката и на творческия директор Пиерпаоло Пичиоли, който винаги е търсил т.нар. Valentino DI.VA.- носеща онези DI.fferent VA.lues – многостранни знаци, емблематично представени чрез чувства и ценности.

На емблематичните кадри, обикалящи всички социални мрежи към момента, Пю държи здраво в ръцете си най-новата чанта Valentino Garavani Rockstud 23 като истински скъпоценно съкровище. Подписът на Maison, емблематичната пирамидална чанта, вдъхновена от римските дворци, намира нов живот в ярките, жизнени нюанси и смелите акценти на Valentino Garavani Rockstud.

Нахална, енергична визия, която заобикаля конформизма, за да ни демонстрира една по-смела и много красива атмосфера, присъща за бранда.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-красивите звездни визии на Флорънс Пю

Hero Slider