Флорънс Пю открива нова глава в тенденциите за прозрачност

На лице е дуо, което е в състояние да привлече вниманието на всеки с дръзки и много нестандартни визии. И то се характеризира с емблематичното сътрудничество между Флорънс Пю и Valentino.

Когато модният бранд и актрисата работят заедно, винаги успяват да „ударят право в целта“, точно както се случи през юли миналата година.

Всички помним онзи прозрачен розов тюл, който позволи на актрисата да остави гърдите си на показ.

Е, сега по време на Седмицата на модата в Париж и по повод ревюто на Valentino за есен/зима 2023/24, Флорънс реши да вдигне летвата отново, като съчета две от най-популярните тенденции в момента: прозрачен ефект и макси дължини.

Звездата се появи на модното шоу в къс пуловер с дълги ръкави и тук идва елементът, който прави тоалета толкова бляскав, а именно дългата прозрачна пола, обсипана с пайети, която оставя бельото на актрисата на показ.

Звездната визия на Пю бе чудесно завършена от блестяща сребриста чанта и подходящи бижута.

Флорънс Пю блести в разгара на вечерта с прозрачния си тоалет

Британската актриса оправда за пореден път безспорната си любов към прозрачните визии. По време на интервю Флорънс коментира: „Ако ми харесва да нося даден тоалет, тогава ще го нося“.

Всъщност нейната естественост е неоспорима и няма как да не сме възхитени от увереността, с която звездата говори не само за себеприемането, но и за свободата в изразяването на себе си чрез облеклото.

Този път прозрачността измества акцента в долната част на тялото. А Флорънс ни показва, че трябва да се чувстваме добре в тялото си в абсолютно всеки един случай.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Флорънс Пю коментира вече бившата си любовна история със Зак Браф

Hero Slider