Есента е нежна и закачлива с новите бижута на PANDORA

Новата колекция бижута на PANDORA направи своя дебют на цветно събитие, състояло се в магазина на марката в Mall of Sofia.  

Сезон след сезон, бижутата на PANDORA се превръщат в онзи малък, но много специален детайл, който внася доза индивидуалност в стила на всяко градско момиче. Есен 2016 не прави изключение, като колекцията този път впечатлява с невероятни лилави отенъци, неподвластен на времето дизайн и уникални модели.

Гостите на събитието се запознаха и с изцяло новата за българския пазар колекция PANDORA Rose – уникална комбинация от метали в нежни розови нюанси. 

Освен певицата Поли Генова, която е почитател на дизайните на PANDORA, на стилното събитие, решено в характерните за новата колекция цветове, присъстваха журналисти и някои от най-известните български модни блогъри. Момичетата с удоволствие разгледаха новите предложения на марката, като вниманието им бе привлечено и от новите бижута Petite Memories – отварящи се PANDORA медальони с различни амулети. Те не пропуснаха да се щракнат за спомен и с ефектния декор, внасящ още повече цветно настроение и перфектно допълващ духа на бижутата PANDORA.