Ема Стоун подписа договор за милиони с Louis Vuitton

Louis Vuitton e марката, чиито тоалети ще носи в близките две години Ема Стоун.

Звездата от “La La Land” се присъединява към подчертано звездния състав на музите на Никола Геские. Сред тях са Джуалиан Мур, Мишел Уилямс, Дженифър Конъли, Миранда Кер и Алисия Викандер. 

Новината беше потвърдена официално първо от самия Геские, който от няколко години е креативен директор на легендарния френски бранд. По-късно в Instagram-а на марката беше публикувана снимка на дизайнера и Ема, на която се вижда как тя се приготвя за премиерата на филма си “Battle Of The Sexes” в Лондон, носейки рокля на Louis Vuitton. Седмица по-рано Стоун носеше тоалет на Геские и на премиерата на филма в Лос Анджелис.

Ема Стоун е най-високоплатената актриса

Според таблоидите, носителката на “Оскар” е подписала двугодишен договор с бранда, на стойност между 6 и 10 млн. долара. Тя ще носи тоалетите на Louis Vuitton на филмови премиери, фестивали и други събития, но също така ще се снима и в рекламните кампании.

Като ценители на стила на Стоун се надяваме, че партньорството й с марката ще допринесе за интересни моменти на червения килим. В дългогодишната си кариера Ема е носила тоалети на най-големите имена в модния бранш, включително Elie Saab, Valentino и Chanel. В началото на годината получи своя първи “Оскар” в рокля на Givenchy, създадена специално за нея. 

Вижте я с тоалетите на Louis Vuitton в галерията! (Снимки: Profimedia)