Джей Ло пазарува парти рокли изгодно

Дженифър Лопес отдавна се е превърнала в източник на модно вдъхновение за жените по целия свят. Включително и за нас!

Винаги се радваме, когато можем да почерпим идеи от стила на Джен, затова днес ви показваме две нейни парти визии, които със сигурност ще ви харесат. На нас например ни допаднаха не само заради факта, че са убийствено секси, но и защото и двете са с подписа на достъпната марка House of CB. 

Първата парти рокля на Лопес, която ни плени, е актуален слип модел с тънки презрамки в още по-актуалния пудрен цвят. Залагайки единствено на сексапилната кройка на тоалета, Дженифър пести от аксесоари и допълва роклята си единствено с обеци тип халки, грим в топли опушени нюанси и права коса.

Рокля Coco, House of CB – 143 евро от houseofcb.com

Другата й рокля е изработена от бяла дантела и е много подходяща за по-специално събитие или лятно парти на открито. Както можете да забележите, латината доста се забавлява, докато е облечена с нея!

Бяла дантелена рокля Sasha, House of CB – 156 евро, houseofcb.com

Сред известните фенове на бранда са сестрите Кардашиян-Дженър, Джиджи Хадид, Деми Ловато и Никол Шерцингер. Лопес пък се е появявала с техни модели и на червения килим, редувайки с рокли на световноизвестни дизайнери като Зухаир Мурад, Донатела Версаче и Джулиън Макдоналд.