Dr. Dre разказва, че лекарите са се страхували за живота му

Dr. Dre казва, че лекарите са се страхували от най-лошото, когато е бил хоспитализиран за мозъчна аневризма.

Докато говори в подкаста Workout the Doubt по-рано този месец, музикалният продуцент сподели подробности от престоя си в медицински център в Лос Анджелис, където според съобщенията е бил отведен в интензивното отделение с линейка през януари 2021 г.

Тъй като инцидентът се случи по време на началото на пандемията, 57-годишният Dre каза на водещия на подкаст Долвет Куинс, че не му е било позволено да приема посетители.

„Но позволиха на семейството ми да влезе“, обясни той. „Разбрах по-късно, извикаха ги, за да могат да си кажат последно сбогом, защото [лекарите] мислеха, че съм излязъл оттук.“

„Не знаех, че е толкова сериозно, разбирате ли? Виждам майка ми, сестра ми и всички да влизат в стаята“, продължи dr. Dre. “Никой не ми каза. Нямах представа. Това беше лудост.”

„Лекарите ,ислеха, че съм изчезнал“, сподели музикалният продуцент.

Отбелязвайки, че е бил в интензивното отделение две седмици, той добави: „поради това, което се случваше в мозъка ми, те трябваше да ме събуждат всеки час в продължение на две седмици, за да направя тези тестове…”

„Веднага щом си тръгнат, щях да се опитам да заспя, защото знаех, че ще се върнат в следващия час“, каза той.

Въпреки всичко, което се случва, той сподели, че “никога не се е чувствал като в беда”.

„Почувствах се като „Добре, просто преминавам през процедура. Готов съм да се прибера вкъщи. Гладен съм.“ Не ядох две седмици. Това беше наистина лудо изживяване“, каза той.

Скоро след като беше хоспитализиран, изпълнителят и продуцент написа актуализация за здравето си на своите фенове в Instagram, като каза, че „се справя страхотно и получава отлични грижи“.